ŚNIADANIE
Chleb krojony mały 130g (GLU ŻYT)
Masło 15g (MLE)
szynka konserwowa 40g [MLEKO,SELER,SOJA]
Papryka czerwona 100g
Kawa z mlekiem 250 ml (MLE, GLU ŻYT)
(kawa zbożowa, mleko 2% tłuszczu, cukier)
II ŚNIADANIE
serek waniliowy 1 szt

OBIAD
Zupa kalafiorowa 250ml (MLE, GLU, SEL, GOR)
(porcje rosołowe, , sól, pieprz mielony, jarzynka master cook, przyprawa do zup, włoszczyzna paski, śmietana 18% tłuszczu)kalafior, mąka pszenna]
kotlet mielony 100g1 [GLUTENj JAJ]
Ziemniaki gotowane 200g
sałatka z kapusty białej 150g
[kapusta biała, olej,cukier,sól, ocet, pieprz mielony, musztarda, marchew]
Kompot 200ml
PODWIECZOREK
kiwi 200g
