ŚNIADANIE
Chleb krojony mały 120g (GLU ŻYT)
Masło 15g (MLE)
Ser żółty 50g (MLE)
Ogórek zielony 100g
Kawa z mlekiem 250 ml (MLE, GLU ŻYT)
(kawa zbożowa, mleko 2% tłuszczu, cukier)
II ŚNIADANIE
Deser budyniowy 1szt.

OBIAD
Zupa grysikowa 250g (GLU, SEL, GOR)
(porcje rosołowe, kasza manna, jarzynka master cook, pieprz mielony, przyprawa do zup, sól, włoszczyzna paski, margaryna, pietruszka zielona)
Ryba smażona 120g (GLU, JAJ, RYB)
(ryba mrożona, olej, bułka tarta, jajka, mąka pszenna, sól, pieprz mielony)
Ziemniaki gotowane 200g
Sałata zielona 80g (GLU, SEL, GOR)
Kompot 200ml
PODWIECZOREK
Mandarynka 200g
