ŚNIADANIE
Chleb krojony mały 120g (GLU ŻYT)
Masło 15g (MLE)
Filet zapiekany na maśle – wędlina 40g (MLEKO, SELER, SOJA, GORCZYCA)
Pomidor100g
Kawa z mlekiem 200ml (MLE, GLU ŻYT)
(kawa zbożowa, mleko 2% tłuszczu, cukier)

II ŚNIADANIE
Jabłko pieczone 150g
OBIAD
Zupa ryżowa z pietruszką 250ml (MLE, GLU, SEL, GOR)
(porcje rosołowe, ryż, jarzynka master cook, pieprz mielony, przyprawa do zup, sól, włoszczyzna paski, margaryna, pietruszka zielona)
Bitki w sosie (180g) (GLU, MIĘ)
(duszone mięso wieprzowe, mąka pszenna, olej, sól, cebula, papryka słodka, pieprz mielony)
Kapusta z ziemniakami 350g
(kapusta kiszona, ziemniaki, sól, pieprz mielony, cebula)
Kompot 200ml
PODWIECZOREK
Wafelek (2 szt.)
