ŚNIADANIE
Chleb mały krojony100g (GLU ŻYT)
Masło 10g (MLE)
Pasztet drobiowy 50g (GLU, MIĘ, SEL, SOJ)
Sałata zielona z pomidorem 100g
Kawa z mlekiem 200ml (MLE, GLU ŻYT)
(kawa zbożowa, mleko 2% tłuszczu, cukier)

II ŚNIADANIE
Jogurt owocowy 1szt. (MLE)
OBIAD
Zupa ogórkowa 400g (MLE, GLU, SEL, GOR)
(porcje rosołowe, ogórki kiszone, ziemniaki, przyprawa do zup, jarzynka master cook, sól, włoszczyzna paski)
Gotowane mięso z warzywami i pomidorami 120g (SEL)
(gotowana łopatka wieprzowa b/k, włoszczyzna paski, pomidory z puszki, mąka pszenna, pieprz mielony, sól, papryka słodka)
Ziemniaki 200g
Surówka z kiszonej kapusty (kiszona kapusta, papryka, marchewka, olej, ocet, sól, pieprz)
Kompot 200ml
PODWIECZOREK
Mandarynka 200g
