ŚNIADANIE
Chleb krojony mały 100g (GLU ŻYT)
Masło 15g (MLE)
Pasta z jajka i twarogu ze szczypiorkiem 60g
Pomidor 100g
Kawa z mlekiem 250 ml (MLE, GLU ŻYT)
(kawa zbożowa mleko 2% tłuszczu, cukier)

II ŚNIADANIE
Mus owocowy 200g
OBIAD
Zupa ziemniaczanka 250ml (MLE, GLU, SEL, GOR)
(porcje rosołowe, włoszczyzna paski, ziemniaki, mąka pszenna, sól, pieprz mielony, jarzynka master cook, przyprawa do zup, liść laurowy, ziele angielskie, majeranek, śmietana 18% tłuszczu, margaryna)
Ryba smażona 120g (GLU, JAJ, RYB)
(ryba mrożona, olej, bułka tarta, jajka, mąka pszenna, sól, pieprz mielony)
Ziemniaki gotowane 200g
Surówka z kapusty kiszonej 150g
(kapusta kiszona, olej, cukier, sól, ocet, pieprz mielony, marchew)
Kompot 200ml

PODWIECZOREK
Banan 1 szt.