ŚNIADANIE
Chleb krojony mały 100g (GLU ŻYT)
Masło 15g (MLE)
Ogórek zielony 100g
Filet zapiekany na maśle 40g (MLE, SEL, SOJ, GOR)
Kawa z mlekiem 200ml (MLE, GLU ŻYT)
(kawa zbożowa, mleko 2% tłuszczu, cukier)
II ŚNIADANIE
Drożdżówka 1szt. (MLE, GLU, JAJ)

OBIAD
Zupa szpinakowa z ziemniakami 250ml (MLE, GLU, SEL, GOR)
(porcje rosołowe, szpinak mrożony, ziemniaki, włoszczyzna paski, przyprawa do zup, mąka pszenna, śmietana 18% tłuszczu, sól, jarzynka master cook, pieprz mielony)
Leczo 300g (GLU, SEL, SOJ, GOR)
(papryka, pomidory, koncentrat pomidorowy, mąka pszenna, cebula, mięso mielone wieprzowe, kiełbasa, sól, pieprz mielony, papryka mielona)
Ryż brązowy na sypko 200g
Kompot 200ml
PODWIECZOREK
Banan 1szt (200g)
