ŚNIADANIE
Chleb krojony mały 100g (GLU ŻYT)
Masło 15g (MLE)
Szynka ze spiżarni 40g
Ogórek kiszony 100g
Kawa z mlekiem 250 ml (MLE, GLU ŻYT)
(kawa zbożowa mleko 2% tłuszczu, cukier)
II ŚNIADANIE
Galaretka 1szt.

OBIAD
Zupa ziemniaczana 250ml (MLE, GLU, SEL, GOR)
(buraki, włoszczyzna paski, czosnek, porcje rosołowe, mąka pszenna, śmietana 18% tłuszczu, liść laurowy, jarzynka master cook, ziele angielskie, sól, ocet, ziemniaki, przyprawa do zup, majeranek, pieprz mielony, koncentrat barszczu)
Pulpet gotowany 100g (SEL, JAJ, GLU)
(mięso mielone wieprzowe, bułka pszenna, mąka pszenna, jajka, pieprz mielony, sól)
Sos pomidorowy 100g (MLE, GLU)
(śmietana 18% tłuszczu, sól, pieprz mielony, koncentrat pomidorowy, przyprawa do zup, margaryna, mąka pszenna)
Kasza jęczmienna na sypko 200g (GLU)
Surówka z białej kapusty 150g
(kapusta biała, olej, cukier, sól, ocet, pieprz mielony, marchew)
Kompot 200ml
PODWIECZOREK
Banan 1 szt.
