ŚNIADANIE
Chleb krojony mały 100g (GLU ŻYT)
Masło 15g (MLE)
Szynka z piersi indyczej 40g (MLE,SEL,SOJ,GOR)
Pomidor 100g
Kawa z mlekiem 250 ml (MLE, GLU ŻYT)
(kawa zbożowa mleko 2% tłuszczu, cukier)
II ŚNIADANIE
Sok warzywny 200 ml

OBIAD
Zupa kalafiorowa 250ml (MLE, GLU, SEL, GOR)
(ziemniaki, mąka, sól, jarzynka master cook , przyprawa zup, kalafior mrożony, śmietana 18% tłuszczu, pieprz mielony, porcje rosołowe, włoszczyzna paski)
Ryba smażona 150g (GLU, JAJ, RYB)
(ryba mrożona, olej, bułka tarta, jajka, mąka pszenna, sól, pieprz mielony)
Ziemniaki gotowane 200g
Surówka z kapusty kiszonej 150g
(kapusta kiszona, olej, cukier, sól, ocet, pieprz mielony, marchew)
Kompot 200ml
PODWIECZOREK
Kiwi 200 g
