ŚNIADANIE
Chleb krojony mały 100g (GLU ŻYT)
Masło 15g (MLE)
Szynka konserwowa 50g
Sałata lodowa z pomidorem 100g
Kawa z mlekiem 250 ml (MLE, GLU ŻYT)
(kawa zbożowa mleko 2% tłuszczu, cukier)
II ŚNIADANIE
Sok buraczano-marchwiowy 200ml (SEL)

OBIAD
Zupa ogórkowa 250g (MLE, GLU, SEL, GOR)
(porcje rosołowe, ogórki kiszone, ziemniaki, przyprawa do zup, jarzynka master cook, sól, włoszczyzna paski)
Jajka gotowane 2szt.
Sos musztardowy 100g (MLEKO, GLUTEN, GORCZYCA)
(śmietana 18% tłuszczu, sól, musztarda, przyprawa do zup, margaryna, mąka pszenna)
Ziemniaki gotowane 200g
Sałata zielona 80g
Kompot 200ml
PODWIECZOREK
Wafelek 2 szt.
