ŚNIADANIE
Chleb krojony mały 100g (GLU ŻYT)
Masło 15g (MLE)
Polędwica premium 40g
Ogórek zielony 100g
Kawa z mlekiem 250 ml (MLE, GLU ŻYT)
(kawa zbożowa mleko 2% tłuszczu, cukier)
II ŚNIADANIE
Mus owocowy 200g

OBIAD
Zupa grysikowa 250g (GLU, SEL, GOR)
(porcje rosołowe, kasza manna, jarzynka master cook, pieprz mielony, przyprawa do zup, sól, włoszczyzna paski, margaryna, pietruszka zielona)
Bitki w sosie 180g (GLU, MIĘ)
(duszone mięso wieprzowe, mąka pszenna, olej, sól, cebula, papryka słodka, pieprz mielony)
Ziemniaki gotowane 200g
Buraki 150g
(gotowane buraki, sól, pieprz mielony, cukier, ocet)
Kompot 200ml
PODWIECZOREK
Drożdżówka 1szt. (MLE, GLU, JAJ)
