ŚNIADANIE
Chleb krojony mały 100g (GLUTEN, ŻYTO)
Masło 15g (MLEKO)
Baleron z udem indyczym 50g (GLU, SELER, SOJA, GORCZYCA)
Pomidor 100g
Kawa z mlekiem 200ml (MLEKO, GLUTEN, ŻYTO)
(kawa zbożowa, mleko 2% tłuszczu, cukier)
II ŚNIADANIE
Jabłko pieczone 200g

OBIAD
Zupa pieczarkowa z ziemniakami 250ml (MLE, GLU, SEL, GOR)
(pieczarki, włoszczyzna paski, czosnek, porcje rosołowe, mąka pszenna, śmietana 18% tłuszczu, liść laurowy, jarzynka master cook, ziele angielskie, sól, ocet, ziemniaki, przyprawa do zup, majeranek, pieprz mielony)
Filet drobiowy w sosie 100g (GLU)
(pierś z kurczaka, śmietana 18% tłuszczu, sól, przyprawa do zup, margaryna, mąka pszenna)
Surówka z kapusty białej 150g (GOR,SEL)
(kapusta biała, olej, cukier, sól, ocet, pieprz mielony, musztarda, marchew)
Kasza jęczmienna na sypko 200g (GLU)
Kompot 200ml
PODWIECZOREK
Mus owocowy 200g
