ŚNIADANIE
Chleb krojony mały 100g (GLUTEN, ŻYTO)
Masło 15g (MLEKO)
Szynka ze spiżarni 40g (MLEKO, SELER, SOJA, GORCZYCA)
Sałatka z pomidora 100g
Kawa z mlekiem 250 ml (MLEKO, GLUTEN, ŻYTO)
(kawa zbożowa, mleko 2% tłuszczu, cukier)
II ŚNIADANIE
Banan 1szt. (200g)

OBIAD
Barszcz z botwinki 250ml ( MLE,GLU, SEL, GOR, )
(botwinka, włoszczyzna paski, czosnek, porcje rosołowe, mąka pszenna, śmietana 18% tłuszczu, liść laurowy, jarzynka master cook, ziele angielskie, sól, ocet, ziemniaki, przyprawa do zup, majeranek, pieprz mielony, koncentrat barszczu)
Makaron ze szpinakiem i mięsem drobiowym 300g (GLU, JAJ)
(filet z kurczaka, makaron świderki, szpinak mrożony, sól, pieprz mielony, czosnek, mąka pszenna, margaryna, przyprawa do gyrosa)
Kompot 200ml
PODWIECZOREK
Mus owocowy 200g
